Sulphur 18% 25Kg

Sulphur este o solutie apoasa de dioxid de sulf.
O corecta utilizare a SO2 permite obtinerea unor vinuri mai
putin oxidate, cu o mai buna aroma si culoare si o mai buna
aciditate volatila, datorita efectelor pe care le are:
Antioxidant: are proprietati reductoare, acaparand oxigenul
si impiedicand aparitia notelor oxidative.
Antioxidazic: Distruge oxidazele evitand casarea.
Antimicrobian: exercita o activitate inhibitoare asupra
drojdiilor, bacteriilor lactice si a bacteriilor acetice.

DOZE

Sulphur 18       17 – 44 ml/hl
Doza depinde de starea sanitara a strugurilor si de aciditatea
mustului si a vinului.

Produsul se poate adauga direct in must sau vin.
Pentru o mai buna omogenizare se recomanda adaugarea
acestuia cu o pompa dozatoare, asigurandu-se astfel o
adaugare precisa si omogena.
Precautii de lucru:
Fiind vorba de un lichid toxic, trebuie luate anumite masuri
de precautie. A se evita contactul cu ochii si caile respiratorii.

Produse similare